Letní tábor

Nastupiste

V letošním roce Ekologické centrum Orlov připravuje letní tábor, který proběhne ve dnech 2. 7. - 16. 7. 2021 v nádherném prostředÍ tábora Borek, který se nachází uprostřed lesů v překrásné přírodě s čistým vzduchem. Veškeré vybavení včetně koupaliště slouží pouze nám a je stvořené pro táborové hry, zážitky a nová dobrodružství.

Na tábor se můžete přihlásit dotazníkem online či pomocí přihlášky viz níže.

 

Termín: 2.7. – 16. 7. 2021

Základní cena: 5.800,- Kč

Na tábor je možné získat příspěvek FKSP a také příspěvek od zdravotní pojišťovny.

Kontakt: info@eco-centrum.cz nebo na 725 373 049.

 

Hledáte-li zábavný, zajímavý táborový program na léto, kde se vaše děti nebudou nudit a přivezou si spoustu zážitků, tak jste tu správně.

Tábor Borek se nachází uprostřed lesů v překrásné přírodě s čistým vzduchem mezi Lázněmi Bělohrad a městečkem Miletín v okrese Jičín.  Tábor a jeho okolí slouží pouze nám a je jako stvořený pro táborové hry, zážitky a dobrodružství.

Jeho součástí je zděná budova s kuchyní a jídelnou, klubovny, sociální zařízení, dřevěné chatky, sportoviště (hřiště na fotbal, softbal, frisbee, volejbal) a také vlastní koupaliště jen pro naše táborníky.

  • malé děti budou ubytovány v pokojích ve zděné budově s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou vybaveny postelemi, skříněmi, poličkami.
  • starší děti budou ubytovány v dřevěných táborových chatkách pro 4 děti. Chatky jsou vybaveny postelemi, skříněmi. Sociální zařízení pro děti ubytované v chatkách je umístěné v další budově včetně sprch.

K dalšímu vybavení tábora patří velká samostatná budova, která slouží jako společenská místnost (diskotéky, společné hry, promítání aj.).  Sportoviště jsou umístěné v blízkosti koupaliště.

Stravování je zajištěno dobře vybavenou kuchyní s velkou jídelnou. Kde se parta našich zkušených kuchařek stará o naše žaludky (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, druhá večeře a celodenní pitný režim). V jídelníčku je zařazen dostatek ovoce, zeleniny a mléčných výrobků.

Dopravu nám zajišťuje zkušený dopravce s nástupními místy, které najdete v přihlášce, nebo dle dohody.

Cena zahrnuje: doprava autobusem, ubytování, stravování, bohatý táborový program, celodenní výlet, odměny, odborný pedagogický a zdravotnický dozor, pojištění, dárek a vše potřebné pro táborové aktivity.

Program je pestrý a najdete v něm sport (fotbal, softbal, frisbee, volejbal, aj.), společenské hry, zálesácké dovednosti, soutěže, výtvarné činnosti, ale hlavně tematickou celotáborovou hru s nádechem tajemna. Zkrátka prima letní zábava.

Tábor je určen pro táborníky ve věku od 6 do 15 let.

Hlavní budova
Hlavní budova 
Chatky
Chatky 
koupaliště
koupaliště 
Nástupiště
Nástupiště 
Společenská místnost
Společenská místnost 
Volejbalové hřiště
Volejbalové hřiště 

Věci ke stažení:

Přihláška

Prohlášení

Seznam věcí na tábor

Pokyny k odjezdu